Medewerkers

Helen Ten Holter | management assistent

Sinds de oprichting, in 1993, ben ik werkzaam als Management Assistent/Office Manager bij TQMS en ik heb het nog steeds enorm naar mijn zin. Ik zorg ervoor dat alles op het kantoor goed verloopt. Dat varieert van het verzorgen van de financiële administratie, tot het bijhouden van de voorraad kantoorartikelen. Verder mag ik mij ook zo nu en dan graag bemoeien met het organiseren van allerlei gezellige dingen voor personeel en/of klanten. De golfdagen van TQMS zijn daar een goed voorbeeld van en ook het jaarlijkse kerstdiner is een belangrijk punt in het jaar. Verder verzorg ik de sponsoring van een aantal goede doelen. Wij steunen graag kleinschalige projecten in de directe omgeving. Dat kan zijn het sponsoren van een Dierenambulance of de vermaarde Mountainbike Strandrace in Oostvoorne.

Ik houd van de goede en gemoedelijke sfeer binnen het bedrijf en ook met onze klanten is een goede relatie van groot belang.

In mijn vrije tijd lees ik erg graag en wandelen met mijn eigen teckel en die van mijn dochter is ook heerlijk. Ook koken vind ik erg leuk.

Golfen en skiën in de winter zijn mijn sporten en ik ga ook heel graag op vakantie. Ver of dichtbij, het maakt niet uit.

Curiculum Vitae

  • Geboren in 1957
  • Opleiding: VWO en daarna Schoevers International Secretary
  • Werkervaring: Directiesecretaresse bij grote multinational
  • Vrije tijd: Wandelen, golfen, skiën, lezen, koken.

 

TQMS bv
Ten Holter Quality Management Services
Akelei 41
4007 TC Tiel
T (0344) 653 127
E info@tqms.nl