Medewerkers

JuliĆ«tte van Gent | consultant / auditor

Sinds 1998 enthousiast teamlid van TQMS bv. Werkzaam als senior consultant/ auditor.

Vanuit opleiding en ervaring in gezondsheids- en welzijnszorg veelal projecten in deze sector. Maar daarnaast ook 'vreemd' gegaan in andere sectoren als petrochemie, laboratorium, coating, digitale cartografie.

Mijn projecten bij TQMS zijn veelal gericht op kwaliteitszorg en/of gerelateerde onderwerpen als ARBO, veiligheid en Milieu.

Het doorzien van de organisatie vanuit verschillende invalshoeken en het zorgen voor een pragmatische en gerichte aanpak bij het bereiken van het gewenste resultaat is wat ik ik nastreef bij een project. Zowel in rol als Consultant als die van trainer of auditor.

Persoonlijke insteek: 'Wanneer je iets goed wilt doen, dan moet je het ook willen'. Ik help graag meedenken in de goede richting en motiveer in een project de mensen daar te komen waar ze willen of waar de organisatie wil!

Werken is voor mij meer dan alleen een baan. Het is een wezenlijk onderdeel van mij en mijn leven. Maar wel in de juiste balans met mijn man en jongens thuis. Ook daar zoek ik de uitdaging in dat kunnen doen wat iedereen wil en niet zo zeer problemen te zien maar juist uitdagingen. Naast de normale gezinsactiviteiten ben ik dan ook actief op school en de jeugdcommissie van de tennisvereniging. Daarnaast maken we graag mooie reizen om te genieten van een andere omgeving en leefgewoonte.

Curiculum Vitae

  • Geboren in 1966
  • Opleiding: HBO Ergotherapie aan de Hogeschool Heerlen, Beleid en Management Gezondheidszorg aan de Erasmus Universiteit en PABO aan de Hogeschool Leiden
  • Werkervaring in: Revalidatiecentrum, gehandicaptenzorg, verpleeg-/ verzorgingshuis, Thuiszorg, Maatschappelijk werk, Advisering hulpmiddelen en woonaanpassingen en consultancy
  • Vrije tijd: Sporten, activiteiten met m'n gezin, reizen, actief bij school en sportvereniging

 

TQMS bv
Ten Holter Quality Management Services
Akelei 41
4007 TC Tiel
T (0344) 653 127
E info@tqms.nl