Medewerkers

Paul Ten Holter | directeur

Mijn broer Pierre Ten Holter en ik zijn in februari 1993 gestart met de opzet van een eigen bedrijf TQMS (Ten Holter Quality Management Services). De voornaamste reden was om op een onafhankelijke manier samen projecten te kunnen uitvoeren op het gebied van kwaliteitszorg, veiligheid, milieu en arbeidsomstandigheden. Door de achtergrond van Pierre als werktuigbouwkundige, met aandachtsgebied energiemanagement, en mijn ICT automatiseringsachtergrond kunnen we een breed scala van projecten opstarten en uitvoeren.

De projecten van TQMS worden veelal gekenmerkt door een pragmatische aanpak, een formele projectstructuur inclusief een helder projectplan en een duidelijke resultaatsverplichting naar de opdrachtgevers. Dit resultaat vertaalt zich meestal in de een of andere vorm van certificatie naar een nationale of internationale norm (ISO, OHSAS, VCA, HKZ).

Na een kleine twintig jaar werken als consultant en lead auditor voor TQMS in diverse branches en een veelheid van projecten en zowel interne als externe (certificatie) audits te hebben uitgevoerd is de ervaring dat de resultaten van de inspanningen en projecten direct gerelateerd zijn aan de motivatie en commitment van het (hoger) management van een bedrijf of instelling. Een project zal nooit succesvol zijn als dit niet wordt gedragen door een breed management platform.

Een goede balans zoeken tussen werk, privé en ontspanning blijft altijd een uitdaging en de laatste tijd kunnen we door het regelmatig spelen van een partijtje golf met alle TQMS medewerkers zowel de ontspanning zoeken als ook contact houden over de uitvoering van de opdrachten en projecten. Sinds vorig jaar hebben alle medewerkers ook het GVB gehaald en zijn wij dus regelmatig te vinden op de golfbanen van midden Nederland, vooral omgeving Tiel.

Curiculum Vitae

  • Geboren in 1956
  • Opleiding: Koninklijk Instituut voor de Marine (KIM), HTS, Cap Gemini, Lloyds, DNV en diverse andere opleidingen op het gebied van kwaliteitszorg met name voor de ICT branche;
  • Werkervaring: Auditing en consultancy in diverse branches zoals ICT, logistiek en zakelijke dienstverlening zowel binnen Nederland als internationaal;
  • Vrije tijd: Fietsen (mountainbike en racefiets), Golfen;
  • Zie ook mijn profiel op LinkedIn.

 

TQMS bv
Ten Holter Quality Management Services
Akelei 41
4007 TC Tiel
T (0344) 653 127
E info@tqms.nl